Top

De webwinkel is momenteel even niet bereikbaar.
Voor vragen kun je ons e-mailen

Workshop Voorbij het Narcisme - Leeuwarden

  • Workshop Voorbij het Narcisme - Leeuwarden
147,00

De workshop ‘Voorbij het Narcisme’ is er voor iedereen die er klaar voor is om te transformeren van slachtoffer naar overlever en van een leven vol stress en verdriet naar een leven vol vreugde en plezier.

Narcisten in je omgeving zorgen vaak voor emotionele verwarring. Zowel in je relaties, binnen je familie of op je werk kan dit leiden tot grote onzekerheid en hopeloosheid in je leven. Hiervan herstellen is vaak lastig. De workshop Voorbij het Narcisme kan dat voor je veranderen.

Informatief & praktisch

Deze workshop verduidelijkt niet alleen de psychologische effecten van het narcistische misbruik, maar geeft je ook meer inzicht in wat je overkomt en biedt je handvatten en inspiratie om je leven weer in eigen hand te nemen.

Deze workshop bundelt de informatie en de praktijk om je zo te helpen de controle over je leven terug te nemen. De workshop vindt plaats in een ontspannen sfeer. In de middag is er een uitgebreide lunch. Daarnaast is ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen en kennis te maken met andere deelnemers die met jou op één lijn zitten.

Iets voor jou?

> Ben jij ook moe van mensen die het niet begrijpen?

> Ben je het zat om te zoeken naar hulp die niet werkt?

> Heb je er genoeg van om te horen dat er wat mis is met jou?

Dan is deze workshop iets voor jou!


Workshop Voorbij het Narcisme - Leeuwarden
Datum: zondag 14 April 2019
Tijd: van 10:00 uur tot 17:00 uur

Inschrijven

De ervaring leert dat de workshops Voorbij het Narcisme snel volgeboekt zijn. Wil je zeker zijn van deelname, schrijf je dan nu in! Na inschrijving ontvang je verdere details over de dag.Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code