Top

De webwinkel is momenteel even niet bereikbaar.
Voor vragen kun je ons e-mailen

Verraden door Liefde - Deel 1

 • Verraden door Liefde - Deel 1
9,95

Dit eerste deel biedt je een brede basis om echt te ontdekken of je een narcistische partner hebt die je leven negatief beïnvloedt. Dit E-book beschrijft haarfijn hoe je een narcist herkent en hoe je je bevrijdt van de manipulaties van de narcist. 


Over het E-book

Het eerste deel in deze serie, met de titel: Narcisme in Relaties Herkennen is een gids voor als je nog twijfelt of narcisme in je relatie een rol speelt of net hebt ontdekt dat je partner wel erg veel narcistische trekjes heeft.


Je ontdekt onder meer:

 • hoe je narcisme kunt herkennen
 • wat de essentie van narcisme is
 • wat narcistische kenmerken zijn
 • hoe destructief narcisme kan zijn
 • wat de invloed van narcisme op je relatie is
 • wat de kenmerken van narcisme in relaties zijn


Voor wie?

Dit E-book is vooral geschreven voor diegene in een potentiële gevaarlijke, narcistische relatie. Het is een gids voor hen die net ontdekken wat narcisme is. Het is ook waardevol voor hen die de verstikkende gevolgen van narcisme in hun relatie dagelijks ervaren. Of je nu nog in een relatie zit, net een verbroken relatie achter je hebt of wilt begrijpen waarom een al langer geleden relatie spaak liep. Dit E-book geeft inzicht in de verborgen mechanismen van narcistische relaties.

Narcisme in relaties: Herkennen, is het eerste deel van het drieluik en is het E-book wat je direct en dieper inzicht geeft.

Na het lezen van dit E-book zie je in:

 • wat een ‘normaal ego’ is
 • hoe de complexiteit te ontrafelen is
 • dat zijn projectie niet de werkelijkheid is
 • hoe de narcist zijn ‘valse masker’ inzet om te overheersen
 • wat de invloed is van een dergelijke persoonlijkheidstoornis
 • hoe je door de verdedigingsmechanismen van een narcist breekt


Dit E-book is een handboek en handleiding voor iedereen die verwikkeld is in een verwoestende liefdesrelatie met een narcist of wil begrijpen waarom een voorbije liefdesrelatie met een narcist eindigde.

Naast inzicht biedt dit E-book ook hulp en hoop. Het boek biedt praktische antwoorden en vaardigheden om jezelf te beschermen en weer controle te krijgen over je leven.


Wat zeggen lezers over Deel 1: Narcisme in relaties: Herkennen

* Een duidelijk fijn en goed ondersteunend boek, waar ik veel aan heb. Heel erg bedankt. Het boek voldoet echt aan een behoefte van mensen zoals ik, die ongewild in zo'n situatie terecht zijn gekomen.
Annie uit Utrecht, leeftijd 60-69. Waardeert het boek met een 9 uit 10.

* Voor mij was en is het boek min of meer een troost om te lezen. Het lag niet aan mij en ik was dus niet de gek. Ongeveer een jaar met een narcist te maken gehad, een half jaar een relatie. Tegen beter weten in er mee door gegaan, want ik dacht ‘niemand doet mij zoiets aan’, maar dat ga je niet winnen. Met behulp van therapie en dit boek regelmatig erbij te pakken krabbel ik langzaam weer op. Dus wat mij betreft een aanrader!
S.L uit Zuid Holland, leeftijd 40-49. Waardeert het boek met een 9 uit 10.

* Het is een echte aanrader om te lezen. Het is de kunst om iets dat nauwelijks zichtbaar en kenbaar is in de samenleving of in relaties eenvoudig en klaar te omschrijven. Dit E-book doet dat. Het is vlot te lezen. Het is actief geschreven, rechtlijnig, zegt het op staat en alles wordt duidelijk omschreven zonder plechtige wetenschappelijke taal, dat het overbodig en zwaar kan maken om door heen te worstelen. Er worden ook praktische voorbeelden gegeven bij een, zodat je je een beter beeld vormt. Het maakt dat het boek vlot te lezen is, mede door de goede lay out. Het zou maatschappelijk meer kenbaar gemaakt moeten worden, want ik kan het in vele maatschappelijke gebeurtenissen die in de krant of het nieuws komen herkennen, zelfs in mijn nabije omgeving. Meerdere boeken zouden zo geschreven moeten zijn! Joke. Waardeert het boek met een 10 uit 10


Word sterker

De E-books in de serie Verraden door Liefde zijn gemakkelijk te lezen. Het zijn E-books die je het inzicht en de kracht geven die nodig is om narcisme te herkennen, te hanteren en ervan te herstellen.


De E-books zijn in PDF formaat te downloaden. Download nu Deel 1: Narcisme in relaties: Herkennen voor nu en in de toekomst. Wees geen slachtoffer. Word sterker en leer jezelf te beschermen tegen deze manipulators.Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code