Top

De webwinkel is momenteel even niet bereikbaar.
Voor vragen kun je ons e-mailen

Verraden door Liefde - Deel 2

 • Verraden door Liefde - Deel 2
9,95

Deel 2 over het hanteren van Narcisme in Relaties

De narcist gebruikt een breed scala aan methoden en technieken –van charmeren tot manipuleren- om de relatie met zijn slachtoffer in stand te houden. Het gebeurt subtiel, het lijkt niet zo erg, maar op een dag raak je het spoor bijster. Je hebt geen idee hoe je in die situatie verzeild raakte, laat staan hoe je er aan ontsnapt. Hoe je dat doet, lees je in deel 2 van dit drieluik Verraden door Liefde.
Deel 2 Narcisme in relaties: Hanteren

Dit tweede deel geeft inzicht in het ontdekken van de ware aard van de relatie en de manieren om er mee om te gaan en wanneer je er klaar voor bent om er aan te ontsnappen.

Je ontdekt in dit E-book onder meer:

 • waardoor je jezelf kwijt raakte
 • waarom het zo moeilijk voor je is
 • hoe je vervolgens met de narcist omgaat
 • hoe je in de ban raakte van de narcist
 • hoe je de veranderingen in praktijk brengt
 • wat er gebeurt met de liefde in dergelijke relaties
 • hoe het narcistisch misbruik je hele leven beïnvloedde
 • ... en nog veel meer.


Voor wie?

Dit E-book is vooral geschreven voor diegene in een potentiële gevaarlijke, narcistische relatie. Het is een gids voor hen die net ontdekken wat narcisme is. Het is óók ook waardevol voor hen die de verstikkende gevolgen van narcisme in hun relatie dagelijks ervaren. Of je nu nog in een relatie zit, net een verbroken relatie achter je hebt of wilt begrijpen waarom een al langer geleden beëindigde relatie spaak liep, dit E-book geeft inzicht in de verborgen mechanismen van narcistische relaties.

Na het lezen van dit E-book boek bevind je jezelf in de situatie waarin je betere keuzes voor jezelf maakt om verder te gaan. Met dit E-book verander je eerst je overtuigingen om dan stap voor stap, jezelf beschermend, vanuit je eigen innerlijk, ook de omstandigheden waarin je zit te veranderen.

Na het lezen van dit deel twee ben je in staat om:

 • de narcist te hanteren,
 • de cyclus van de niet-werkende strategieën te doorbreken,
 • veilig los te komen van de narcist 
 • en ben je voorbereid op wat je na de breuk kunt verwachten.


Over deel 1

Twijfel je nog of hij een narcist is? Of ben je nog 'in de ban van de N', wat bijna altijd zo is wanneer je nog dagelijks contact hebt, dan is het aan te bevelen om eerst het E-book Deel 1 Narcisme in relaties: Herkennen te lezen. Wanneer je nog door de roze bril van de liefde naar je relatie kijk, verduidelijkt deel 1, wat je nog niet ziet.


Wat zeggen lezers over deel 2, Narcisme in Relatie: Hanteren

In één woord, geweldig. Ik ben inmiddels 5 jaar ‘los’ van een man met narcistische persoonlijkheidsstoornis, gediagnosticeerd door GGZ en therapeutisch centrum. Alles in het boek is zo waar. Had ik dit boek maar eerder gelezen. Dan had ik de scheiding heel anders aangepakt. Was er maar een manier om dit boek eerder bij de slachtoffers te krijgen. Dat zou zoveel verdriet en narigheid schelen.
Irma

Na het lezen van deel 1 over narcisme en relaties waarbij alle puzzelstukjes na 25 jaar eindelijk in elkaar pasten, was ook deel 2 weer pijnlijk herkenbaar en een bevestiging dat stoppen met de relatie de enige optie was. Het helpt mij om het verleden wat te verwerken en een plaatsje te geven. Een echte aanrader dus voor iedereen die met NPS te maken heeft! NPS-slachtoffer.
Ano 


Ontdek meer

De E-books zijn in PDF format te downloaden. Bestel nu Deel 2 Narcisme in relaties: Hanteren en bescherm jezelf voor nu en in de toekomst en wees geen slachtoffer meer.Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code