Top

De webwinkel is momenteel even niet bereikbaar.
Voor vragen kun je ons e-mailen

Verraden door Liefde - Deel 3 Herstellen

  • Verraden door Liefde - Deel 3 Herstellen
9,95

Na veel pogingen ben je dan eindelijk verlost van die verstikkende relatie, maar hoe nu verder? Hoe pak je de draad van je eigen leven weer op? Dat lees je in deel 3 van dit drieluik Verraden door Liefde.

Het eerste deel in deze serie, met de titel 'Narcisme in Relaties: Herkennen', is een gids voor als je nog twijfelt of narcisme een rol speelt in je relatie, of net ontdekte dat het deel van je relatie is.

Het tweede deel, met de titel 'Narcisme in Relaties: Hanteren', geeft je handvatten hoe om te gaan met de narcist, jezelf te beschermen in de relatie en veilig los te komen van die verstikkende relatie.

Deel 3 Narcisme in Relaties: Herstellen
Dit derde en afsluitende deel gaat over het leven na de destructieve relatie met een narcist. Dit is een handleiding en handreiking om te herstellen en een beter leven te op te bouwen.

Dit derde deel beschrijft hoe je je leven weer zin geeft, nadat je bent losgebroken van de manipulaties en overheersing van de narcist, die je zolang in zijn ban hield.

In dit E-book ontdek je onder me

  • hoe je de narcistische relatie definitief afsluit
  • welke elementen van die narcistische relatie je verwarden
  • hoe je meer ontspannen en positiever kunt leven
  • hoe je je ware zelf weer hervindt
  • hoe je van perceptie kunt veranderen
  • hoe je de verwarrende gevoelens kwijt raakt
  • ...en nog veel meer


Voor wie?
Dit E-book is vooral geschreven voor diegene in een potentieel gevaarlijke, narcistische relatie. Het is een gids voor hen, die net ontdekken wat narcisme is. Of je nu nog in een relatie zit, net een verbroken relatie achter je hebt, of wilt begrijpen waarom een al langer geleden beëindigde relatie spaak liep, dit E-book geeft inzicht in de verborgen mechanismen van de narcistische relaties.

De impact die deze destructieve, narcistische relaties op de slachtoffers heeft, wordt nog lang niet voldoende onderkend. Daardoor is er nog maar weinig begrip en weinig hulp voorhanden. In Deel 3: 'Narcisme in Relaties: Herstellen', vind je de bevestiging dat het niet jouw ‘schuld’ was, zoals de narcist je wilde doen geloven.
 

Inzicht, kracht en inspiratie 

In dit derde deel vind je manieren om die slachtofferperiode achter je te laten. Dit deel geeft je inzicht in wat je moet weten en kunt doen ná die destructieve relatie. Het beschrijft de verschillende stadia van herstel en verklaart het proces waarin je je bevindt, nu je weg bent van de invloed van de narcist.

Je ontdekt in dit E-book hoe je kunt omgaan met verdriet, boosheid, frustratie en angst. Dit helpt je het emotioneel evenwicht te hervinden. Het boek geeft je ook strategieën om je verlammende stressmomenten te transformeren in een positieve energie, waarmee je een evenwichtiger leven, vanuit je eigen innerlijke overtuigingen opbouwt.

Dit derde deel is vooral ook geschreven om diegene die zijn misbruikt door een narcist troost te bieden. Door het bieden van inzicht, kracht en inspiratie, laat dit boek zien dat er, door op een praktische en realistische wijze te handelen, een beter leven binnen handbereik ligt.

Over Deel 1 en Deel 2
Twijfel je nog of hij een narcist is? Of ben je nog 'in de ban van de N', wat bijna altijd zo is wanneer je nog dagelijks contact hebt, dan is het aan te bevelen om eerst het E-book Deel 1 'Narcisme in relaties: Herkennen', te lezen. Wanneer je nog door de roze bril van de liefde naar je relatie kijkt, verduidelijkt deel 1, wat je nog niet ziet.

Het E-book Deel 2 ' Narcisme in relaties: Hanteren', geeft je het benodigde inzicht, dat je twijfels zal wegnemen en zal verduidelijken hoe je ermee kunt omgaan, en waarin je zult ontdekken hoe je jezelf veilig kunt bevrijden van de narcist.

Wat zeggen lezers over deel 3 ' Narcisme in Relatie: Herstellen'

*Dit boek heeft mij enorm wakker geschud. Ik heb me bijna veertien jaar in zo'n ban bevonden. Helaas is mij overkomen wat het boek als ergste wat je kan overkomen beschreef. Ik ben heel langzaam onderuit gegaan. Ben mezelf totaal kwijt geraakt, burn-out, depressie en was al mijn levenslust kwijt. Als ik nu terugkijk dan besef ik dat ik het nog bijna niet kan geloven dat iemand zo mijn kracht, levenslust, creativiteit, humor en vooral uithoudingsvermogen kon beïnvloeden. Een groot deel van wat ik heb gelezen, had ik zelf kunnen schrijven, zo herkenbaar, zo verdrietig dat ik zo lang in die ban ben geweest. Ik had nooit gedacht dat zoiets mij kon overkomen. Mijn kracht en doorzettingsvermogen werd uiteindelijk mijn ondergang. Een grote valkuil. Deze boeken hebben mij het laatste kwartje laten vallen. Ik heb het nu door!
Ageet, leeftijd 40-49 Waardeert het boek met een 10 uit 10

Een echte aanrader voor iedereen met interesse in het herstellen van misbruik in relaties. En, niet onbelangrijk, er komt ook voorbij wat voor constructieve acties mensen zelf kunnen ondernemen die werken om te herstellen en een mooiere toekomst voor op te bouwen.
Agnes, leeftijd 49- 54 Waardeert het boek met een 8 uit 10

Ontdek meer

De E-books zijn in PDF format te downloaden. Bestel nu Deel 3: Herstellen van Narcisme in Relaties Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code