Top

De webwinkel is momenteel even niet bereikbaar.
Voor vragen kun je ons e-mailen

Verraden door Liefde - Serie E-books

  • Verraden door Liefde - Serie E-books
27,00

Serie e-books Veraden door liefde

Als je merkt dat je in een relatie met een narcist zit, dan zijn er vele vaardigheden die je kunt gebruiken. In de E books -Verraden door Liefde - over Narcisme in relaties zul je leren: om je kalmte te behouden en manieren ontdekken om proactief te zijn in plaats van reactief. Je leert ook krachtige strategieën om narcisten te hanteren, om ze te doorzien en “nee” te leren zeggen. 

Dit kun je lezen in elk van de E-Books;

Tijdens het lezen van deel 1 van de serie E-books Verraden door Liefde over het herkennen narcisme in relaties zullen alle puzzelstukjes eindelijk in elkaar vallen.

In deel 2 lees je hoe je ermee omgaat, en krijg je de bevestiging dat stoppen met de relatie vaak de enige optie is en lees je stappen die je kunt nemen om dat te doen.

Deel 3 helpt je om het narcistisch misbruik te verwerken en het een een plaats te geven daar waar het hoort: in het verleden.

Deze E-books hebben al honderden mensen geholpen om meer harmonieuze en leukere levens te creëren en ik ben ervan overtuigd dat ze jou ook kunnen helpen!Reviews

Wat lezers zeggen over de serie, Veraden door liefde:


"Dank je wel voor de E-books. Ze hebben me een andere kijk op mijn leven gegeven. Veel ohh... ha momenten en heel veel herkenning. Het was toch niet allemaal mijn schuld... Een nieuwe kijk op een moeilijk leven met mijn Narcistische ex man. Nu is er een nieuwe tijd aangebroken, en veel steun en vooral herkenning door de boeken over Narcisme in Relaties"
~ MV

"Ik heb de E-books gelezen vol met herkenningen , mijn leven 46 jaar is een aaneen schakeling van narcisme alles wat ik lees herken ik. Wat mij het meeste aan heeft gesproken uit de E-books is dat het mij helpt bij het herstellen van mezelf om mijn eigenwaarde terug te vinden, mijn kinderen beter te begrijpen te begrenzen, en vooral ze veel liefde te geven. De boeken zijn nog niet uit, ik zal ze nog regelmatig in mijn leven kunnen gebruiken, nodig hebben. Ik leer nu meer van mezelf te houden, mijn negatieve denk patronen om te buigen. Dankjewel daarvoor."
~ Anoniem ~


"Na het lezen van deel 1 over narcisme en relaties waarbij alle puzzelstukjes na 25 jaar eindelijk in elkaar pasten, was ook deel 2 weer pijnlijk herkenbaar en een bevestiging dat stoppen met de relatie de enige optie was. Deel 3 helpt mij nu om het verleden wat te verwerken en een plaatsje te geven. Een echte aanrader dus voor iedereen die met Narcisme in Relaties te maken heeft!"
~ Slachtoffer narcistisch misbruik ~

 
Met deze serie e-books krijg je de sleutels in handen om succesvol van een narcist los te komen en hulpmiddelen aangereikt bij je herstel.Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code