Top

E-books

Narcisten zijn talrijk en vindingrijk. De kans dat je er een kent, is groot. De kans dat je beseft in een narcistische relatie verstrengeld te zijn, is een stuk geringer. Wanneer je voor het eerst tot de ontdekking komt dat je leeft met een narcist, is het verstandig om zo veel mogelijk kennis op te doen.

 

Informatie is in dit stadium essentieel omdat je zonder kennis echt geen idee hebt wat je overkomt en waar het om gaat. Kennis is macht. Kennis die je nodig hebt om te voorkomen dat je in een nog slechtere situatie belandt. 


In alle onzekerheid en verwarring die narcisme in relaties vaak met zich meebrengt, is er gerichte informatie en een inzichtelijke uitleg nodig. Die informatie is nu beschikbaar in de vorm van de E-books, Verraden door Liefde, over narcisme in relaties herkennen, hanteren en herstellen en geschreven door Mjon.
Verraden door Liefde - Deel 1
Verraden door Liefde - Deel 1

Narcisme in Relaties, Herkennen

Het eerste deel, met de titel Herkennen, is een gids voor als je net tot de ontdekking komt wat narcisme is, maar is ook waardevol voor iemand die er al jaren bekend mee is. Het gaat over de kenmerken van narcisme, over hoe je jezelf verloor en waarom een narcistische relatie zo moeilijk is.

€ 9,95
Verraden door Liefde - Deel 2
Verraden door Liefde - Deel 2

Narcisme in Relaties, Hanteren

Dit tweede E-Book in het drieluik Narcisme in Relaties, Hanteren geeft je handvatten over hoe je omgaat met de narcist, jezelf beschermt en hoe je veilig loskomt uit een relatie met een narcist.

€ 9,95
Verraden door Liefde - Deel 3 Herstellen
Verraden door Liefde - Deel 3 Herstellen

Narcisme in Relaties, Herstellen

Het derde E-Book gaat over het leven na een destructieve relatie. Dit is een handboek om van een van de meest pijnlijke ervaringen in je leven te genezen en om je te helpen een beter leven te creëren dan ooit tevoren! 

€ 9,95
Verraden door Liefde - Serie E-books
Verraden door Liefde - Serie E-books

Verraden door liefde - over het Herkennen, Hanteren en Herstellen van Narcisme in Relaties. 

Bestel nu de gehele serie E-books met extra korting:  

€ 27,00