Top

Workshop - Voorbij het Narcisme -  Rotterdam 18 -11-2018

Nieuw
  • Workshop - Voorbij het Narcisme -  Rotterdam 18 -11-2018
147,50


Narcisten in je omgeving zorgen vaak voor emotionele verwarring. Zowel in je relaties, familie en op het werk kan dit leiden tot grote onzekerheid en hopeloosheid in je leven. Hiervan herstellen is vaak lastig. De workshop Voorbij het narcisme, kan dat voor je veranderen.

mjon-van-oers


Geïnspireerd door haar eigen ervaringen is Mjon van Oers op zoek gegaan naar de achterliggende oorzaken voor de vaak onzichtbare macht van de narcist en de onmacht van zijn slachtoffers. Inmiddels heeft Mjon verschillende boeken en vele artikelen over dit complexe fenomeen op haar naam staan.

In deze workshop verduidelijkt ze niet alleen de psychologie van de narcist, maar geeft je ook veel meer inzicht in wat je overkomt en biedt je handvatten om je leven weer in eigen hand te nemen.


Na deze workshop weet je hoe je:


> veranderingen om te herstellen in de praktijk brengt
> jezelf kunt wapenen tegen narcistisch misbruik
> gezondere relaties kunt ontwikkelen
> narcisme in je leven kunt hanteren
> je zelfvertrouwen kunt herstellen
> jezelf kunt terugvinden
.. en nog veel meer!

Wat kun je verwachten? 

Deze workshop bundelt de informatie en de praktijk om je zo te helpen de controle over je leven terug te nemen. De workshop vindt plaats in een ontspannen sfeer. In de middag is er een uitgebreide lunch.

Tijden de workshop is er ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen en kennis te maken met andere deelnemers, die met jou op één lijn zitten. Het delen van kennis en ervaringen en de herkenning en erkenning van experts en lotgenoten kan goud waard zijn voor je herstel.


Iets voor jou?


> Ben jij ook moe van mensen die het niet begrijpen?
> Ben je het zat om te zoeken naar hulp die niet werkt?
> Heb je er genoeg van om te horen dat er wat mis is met jou?

Dan is deze workshop iets voor jou!


Plaats: Rotterdam
Datum: zondag 18 november 2018
Tijd: van 10:00 uur tot 17:00 uurInschrijven

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De ervaring leert dat deze workshops snel volgeboekt zijn. Wil je zeker zijn van deelname, wacht dan niet en schrijf je nu in. Product is niet meer leverbaar
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over